Home » Formatie-nunta-brasov

Formatie Nunta Brasov

Evenimentul nuntii reprezinta pentru locuitorii orasului Brasov un moment de bucurie si de petrecere in stil autentic romanesc. De la cel mai mic la cel mai mare, toata lumea se simte bine si doreste sa se distreze la maximum. Pentru ca un eveniment de asemenea anvergura sa se poata desfasura conform programului stabilit, trebuie sa chemi cea mai buna formatie pentru nunta din Brasov, sau din imprejurimi.

Cea mai buna alegere cand vine vorba de a chema o trupa de nunta din Brasov, sau din imprejurimi, sunt baietii de la Haiducii. Cu o experienta de peste 18 ani pe piata muzicala din Romania, membrii trupei Haiducii au toate resursele necesare pentru a face cea mai buna atmosfera. Muzica buna si ritmurile folclorice autentice vor face casa buna cu carisma haiducilor si pofta lor pentru petrecere.

Trupa Etno Brasov

A avea prezenta trupa Haiducii la evenimentul tau din Brasov reprezinta un mare plus adus petrecerii. Cu ajutorul lor, oaspetii tai se vor putea distra intr-un mod cat se poate de autentic romanesc. Cei prezenti la petrecerea de nunta vor putea dansa pe acordurile unor melodii celebre, dar si ale unor piese noi. Printre melodiile prezente in repertoriul formatiei Haiducii se numara: Hei ha inima mea, Cantec haiducesc, Feciori de lele si Cantecul pribeagului.

In aceste conditii, avand o trupa etno la nunta ta din Brasov, cu siguranta vei avea garantata distractia si voia buna. Impreuna cu gazdele show-ului de folclor, toti nuntasi se vor simti extraordinar, vor dansa, se vor distra si se vor bucura pentru tinerii care au devenit sot si sotie.

Cu o experienta extrem de vasta, cei trei haiduci au incantat oamenii la petreceri private, dar si cu caracter public. Ca drept dovada sta faptul ca trupa Haiducii lui 7 cai a avut foarte multe concerte si prezente la evenimente in tara, dar din afara granitelor.

Ne puteti contacta si pentru evenimente ce au loc in Bucuresti folosind orice metoda de contact din cele de pe site.