Home » Formatie-nunta-constanta

Formatie Nunta Constanta

Ziua nuntii pentru constanteni reprezinta un moment de mare bucurie. Ca oamenii din fiecare zona a tarii, cei din partea de sud a Dobrogei au pastrate traditii care amintesc de obiceiurile strabunilor. Pe langa toate aceste datini locale, un lucru cert ii uneste pe toti romanii din toate regiunile istorice: dorinta de a petrece si de a se simti bine la nunta rudelor, prietenilor si celor apropiati.

Unul din cele mai importante momente ale nuntii este petrecerea. Aceasta incheie manifestarile legate de cununia a doi tineri si, prin urmare, trebuie sa fie extraordinar de bine organizata. Un element esential al petrecerii este angajarea unei formatii de nunta din Constanta, sau din afara localitatii, care sa incante si pastreze atmosfera de sarbatoare a evenimentului.

Atunci cand vrei sa angajezi o trupa de nunta din Constanta, sau din afara orasului, trebuie sa ai in vedere faptul ca formatia respectiva trebuie sa intruneasca toate conditiile pentru ca seara festiva sa fie una care sa ramana in memoria tuturor intr-un mod pozitiv. O alegere excelenta pentru un astfel de eveniment este sa inviti formatia Haiducii la evenimentul tau din Constanta.

Trupa Etno Constanta

Prezenta trupei Haiducii la evenimentul organizat in orasul de la malul marii reprezinta garantia ca fiecare participant, indiferent de varsta lui, va dansa cu bucurie pe melodiile cunoscute ale formatiei. Piesa dupa piesa, oamenii vor putea sa danseze pe ritmurile pline de folclor autentic ale unor melodii precum: Hei ha inima mea, Cantecul pribeagului, Cantec haiducesc sau Feciori de lele.

Muzica buna, live-ul impecabil si interactiunea dintre trupa etno prezenta la Constanta si public vor face ca orice nunta sa devina o amintire cat se poate de placuta. Fiecare moment artistic in parte o sa fie un adevarat regal de muzica din vechime adusa in actualitate.

De-a lungul celor peste 18 ani de existenta pe piata muzicala din Romania, cei trei haiduci au incantat inimile a milioane de romani. Ca drept dovada este faptul ca trupa Haiducii lui 7 cai a avut foarte multe concerte si prezente la evenimente in tara, dar si in afara granitelor.

Ne puteti contacta si pentru evenimente ce au loc in Bucuresti folosind orice metoda de contact din cele de pe site.