Home » Formatie-nunta-iasi

Formatie Nunta Iasi

Pentru ieseni, fiecare petrecere este un prilej de joc si voie buna. Cu toate acestea, cea mai importanta petrecere la care pot participa este nunta. Pentru acest eveniment, organizatorii evenimentului trebuie sa gaseasca formatia de nunta din Iasi care sa corespunda cerintelor unui astfel de party.

Cel mai mare atu pe care o trupa de nunta din Iasi, sau din afara localitatii, trebuie sa il aiba este acela al capacitatii de raspandire a voii bune si a veseliei printre cei prezenti. Aceasta cerinta suprema poate sa fie indeplinita cu succes de trupa Haiducii. Alaturi de acestia, mesenii vor avea parte de o atmosfera autentica a nuntilor din Moldova.

Prezenta formatiei Haiducii in Iasi, la nunta ta sau a rudei tale, reprezinta un mare plus adus petrecerii organizate in capitala Moldovei. Invitatii vor juca si vor dansa pe cele mai cunoscute si populare piese inspirate din folclorul romanesc. Printre acestea se numara: Feciori de lele, Hei ha inima mea, Cantec haiducesc, Cantecul pribeagului si Haiducii. Totodata, pe langa aceste hituri deja cunoscute publicului larg, membrii trupei Haiducii vor aduce in atentia celor prezenti melodii noi care cu siguranta vor anima si mai mult atmosfera.

Trupa Etno Iasi

Fie ca vor interpreta hituri vechi sau piese noi, prezenta formatiei etno Haidicii in Iasi, la evenimentul cel mai important din viata unor tineri, inseamna o amintire foarte placuta pentru toti cei care vor participa la evenimentul respectiv.

Cei trei membrii ai trupei etno vor fi prezenti la petrecerea din Iasi pentru a binedispune pe toata lumea si pentru a reaminti tuturor ca nimeni pe planeta asta nu stie sa se distreze asa cum o face romanul.

De-a lungul celor peste 18 ani de existenta pe piata muzicala din Romania, cei trei haiduci au incantat inimile a milioane de romani. Ca drept dovada sta faptul ca trupa Haiducii lui 7 cai a avut foarte multe concerte si prezente la evenimente in tara, dar si in afara granitelor.

Ne puteti contacta si pentru evenimente ce au loc in Bucuresti folosind orice metoda de contact din cele de pe site.