Home » Formatie-nunta-pitesti

Formatie Nunta Pitesti

Pitestenii mereu au stiut sa petreaca, sa simta bine si asculte muzica de calitate. Aceasta regula se aplica si atunci cand doi tineri se casatoresc si toti cunoscutii, toate neamurile si toti prietenii participa la unul din cele mai importante evenimente din viata lor.

Daca sunteti un cuplu de tineri care vor sa isi organizeze nunta, sau daca sunteti parinti sau rude care vor sa le faca tinerilor insuratei o surpriza frumoasa, aduceti formatia Haiducii in Pitesti. Prezenta lor in cadrul fericitului eveniment cu siguranta o sa bucure pe toata lumea. Cu ajutorul talentului innascut, precum si al cantecelor antrenante, cei trei haiduci vor face ca atmosfera sa fie una plina de voie buna.

Trupa Etno Pitesti

Atunci cand cautati o formatie de nunta pentru orasul Pitesti nu trebuie sa va ganditi extrem de mult. Alegerea perfecta sunt cei trei haiduci care cu siguranta nu va vor dezamagi in niciun fel. Prezenta formatiei Haiducii in Pitesti, la evenimentul vostru de suflet, in mod cert o sa fie cea mai inspirata alegere. Avandu-i ca anfitrioni pe cei trei haiduci, muzica live de cea mai buna calitate si voia buna vor fi la ele casa. Cei trei membrii ai formatiei vor avea grija ca nici un pitestean sa nu ramane la masa, ci toate lumea se va distra si se va prinde in hora cantecelor etno folclorice.

Formatia etno Haiducii reprezinta, pentru nunti si petreceri din Pitesti, o alegere excelenta. Cu ajutorul celor trei haiduci, cei care vor avea placerea sa participe la eveniment se vor simti extraordinar de bine. Dansand pe ritmuri folclorice, mesenii nici nu vor stii cand a trecut timpul.

De-a lungul celor peste 18 ani de existenta pe piata muzicala din Romania, cei trei haiduci au incantat inimile a milioane de romani. Ca drept dovada sta faptul ca trupa Haiducii lui 7 cai a avut foarte multe concerte si prezente la evenimente in tara, dar si in afara granitelor.

Ne puteti contacta si pentru evenimente ce au loc in Bucuresti folosind orice metoda de contact din cele de pe site.