Home » Formatie-nunta-timisoara

Formatie Nunta Timisoara

Pentru timisoreni, evenimentul nuntii este unul extrem de important. Fiecare detaliu conteaza atunci cand vrei ca sa organizezi nunta de vis. Cand vine vorba de petrecerea de dupa cununia religioasa, aceasta trebuie sa fie organiazta in cele mai mici detalii. Piesa centrala a acesteia este formatia de nunta care va canta la petrecerea din Timisoara. Datorita trupei de nunta poti avea avea in orasul de pe Bega cea mai frumoasa petrecere.

Solutia ideala pentru ca mesenii sa se simta extraordinar este sa ii inviti pe cei de la Haiducii lui 7 cai. Datorita experientei, talentului si a efortului de a deveni din ce in ce mai buni, formatia Haiducii va oferi un spectacol de zile mari. Alaturi de ei, tu si si invitatii tai va veti putea simti extraordinar de bine.

Trupa Etno Timisoara

Muzica bine aleasa, live-ul excelent si momentele dintre piese cu siguranta vor face diferenta si vor binedispune pe toata lumea. Toate acestea reprezinta ingredientele necesare pentru ca petrecerea sa fie o adevarata reusita. Acestea sunt trasaturi caracteristice trupei Haiducii care de fiecare data cand au fost in Timisoara au inveselit lumea cu atitudinea lor pozitiva.

Prestatiile trupei Haiducii in Timisoara, la evenimente private sau publice, au avut ca consecinta faptul ca din ce in ce mai mai multi timisoreni doresc ca celebra formatie sa cante la nunta, petrecerea sau aniversarea lor. Alaturi de ei, momentele de veselie, joc si voie buna se vor tine lant. Ficare piesa a celor trei haiduci cu siguranta ca vor face pe toata lumea sa se ridice de pe scaun si sa danseze pana dimineata.

Formatia etno Haiducii are un istoric impresionant cu peste 18 ani de experienta. In acesti optispreze ani, trupa etno a concertat de mai multe ori in Timisoara. De-a lungul acestor concerte, haiducii au devenit extrem de iubiti si apreciati in capitala Banatului.

Ne puteti contacta si pentru evenimente ce au loc in Bucuresti folosind orice metoda de contact din cele de pe site.