Home » Trupa-etno

Trupa Etno Romaneasca

Avand un istoric interesant, cu peste un deceniu de existenta pe piata muzicala din Romania, trupa Haiducii surprinde de fiecare data cu piese care aduc aminte de viata stramosilor neamului. Cu fiecare melodie lansata, trupa de muzica etno a spus povestea unei parti a istoriei haiducilor romani.

In completarea celor povestite prin vers si cantec, cei trei haiduci au transmis mesajul lor cu ajutorul portului haiducesc cu influente populare. Vestimentatia haiducilor este compusa din chimire, pantaloni, redingote din piele si camasi traditionale. Cu ajutorul tuturor acestor elemente, trupa etno Haiducii a reusit sa ramana in mentalul colectiv ca un reper in muzica etno – rock a Romaniei.

Muzica Etno Romaneasca

Pe langa hiturile deja consacrate si cunoscute publicului roman, formatia de muzica Haiducii lui 7 cai promite sa aduca fanilor sai noi melodii care sa continue relatarea povestilor care au ca tema centrala viata haiducilor. Desigur, piesele vor avea ca si pana acum rezonanta etno – rock cu influente foarte puternice din zona folclorului autentic.

In decursul timpului, datorita pieselor si a modului de prezentare a acestora, trupa de muzica etno Haiducii a avut parte de succes pe plan national si international. Dovada acestui succes rezida in faptul ca cei trei haiduci au avut parte pe parcursul anilor de nenumarate concerte si, bineinteles, de premii ca dovada a aprecierii publicului.

Formatia Etno Haiducii

In cei peste optsprezece ani de existenta, trupa de muzica etno Haiducii lui 7 cai au adus in actualitate povestile de viata ale haiducilor romani. Si dupa optsprezece ani, cei trei continua sa spuna povestea stramosilor romani care au dat dovada de curaj, indemanare si barbatie. Fiecare vers al unei melodii marca Haiducii are un mesaj extrem de clar si de precis. Mesajul central este acela ca haiducii si-au aparat de fiecare data valorile si principiile pentru bunul mers al lucrurilor.